Met Prepaid weet je pas echt zeker dat je een heleboel geld bespaard. De manier waarmee jij zelf kan bepalen wanneer je telefoonkosten maakt. Al die dure abonnementen zijn tegenwoordig maandelijks niet meer te betalen en daarom is Prepaid de beste oplossing om toch nog te kunnen blijven bellen en te sms’en zoals je dat gewend bent. Ben jij iemand die het echt alleen belangrijk vindt om te bellen of te sms’en dan is Prepaid echt bedoeld voor jou. Zo ben je toch bereikbaar voor een klein bedrag. Het is natuurlijk hartstikke mooi dat je bij een telefoonabonnement een nieuwe telefoon krijgt meegeleverd, maar waarom nou een nieuwe als je nog een goedwerkende telefoon hebt? Een groot nadeel van een abonnement is dat het bedrag elke maand weer terug komt, terwijl er misschien een keer een maand is dat je weinig belt en daarom nog veel belminuten over houdt. Toch wordt elke keer weer hetzelfde bedrag van je rekening gehaald. Dit is bij Prepaid natuurlijk een groot voordeel, aangezien jij zelf bepaalt hoeveel kosten je kwijt bent aan jouw telefoon.

Bellen is nog nooit zo goedkoop geweest. Het enige wat je moet hebben is een goedwerkende telefoon die je vast nog wel ergens in huis hebt liggen.

Opwaarderen! Hoe doe ik dat?

Zonder beltegoed kun je natuurlijk niet meer bellen en dus moet je opwaarderen. Je kunt zelf bepalen op welke manier jij dat het liefst doet. Dit kan heel eenvoudig gedaan worden via het internet, een sms’je of een opwaardeerkaart in een telefoonwinkel. Ook kan je kiezen voor ‘automatisch opwaarderen’ zodat de aanbieder in een bepaalde periode je beltegoed verhoogt. Bellen kan uiteraard pas nadat aankoop is gedaan. Weg met al die dure abonnementen en denk eens na over een Prepaid simkaart.