Met de komst van de smartphone lijkt een prepaid telefoonkaart overbodig te zijn geworden. Niets is echter minder waar. Wanneer je bijvoorbeeld een abonnement hebt afgesloten en je meer verbruikt hebt dan er in je bundel zit, kun je aan het eind van de maand ineens een onverwacht hoge rekening krijgen. Om dit te voorkomen, kun je ervoor kiezen om weer terug te gaan naar een prepaidkaart. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet meer kunt verbruiken dan er op de kaart staat en krijg je aan het eind van de maand geen torenhoge rekening op de deurmat. Maar wat zijn volgens gebruikers van NederlandReview de beste bedrijven in Nederland om prepaid tegoed aan te schaffen?

Hollands Nieuwe
Dit is een telecomaanbieder waar je voor vrijwel alles omtrent abonnementen en telefoon tegoed terecht kunt. Zo kan je hier een abonnement met toestel afsluiten en kan je er kiezen voor een Sim Only-abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om je telefoon op te waarderen middels een bepaald geldbedrag. De hoogte van het bedrag dat je op te toestel wilt zetten, kun je helemaal zelf bepalen. Je hoeft er niet meer voor naar de winkel, maar kunt alles vanachter je computer of smartphone regelen. Het is ook mogelijk om je tegoed op te waarderen via een sms en je kunt er zelfs voor kiezen om het bedrag automatisch op te laten waarderen wanneer het lager is dan 3 euro. Het bedrag voor automatisch opwaarderen kun je zelf bepalen. Hollands Nieuwe heeft op NederlandReview een gemiddelde beoordeling van een 6,8.

Vodafone

Bij deze grote Nederlandse provider kun je ook abonnementen afsluiten, maar Vodafone heeft ook aandacht voor haar klanten die liever een prepaid tegoed gebruiken. Dit doet de telecomaanbieder met Vodafone YOU. Hierbij krijg je een simkaart die je makkelijk opwaardeert. Het opwaarderen van tegoed kan eenvoudig via de website een ook hier kun je kiezen voor het automatisch op laten waarderen van je prepaid tegoed. Echter is het ook nog steeds mogelijk om een opwaardeerbon in de winkel te kopen. De bezoekers van NederlandReview beoordelen Vodafone gemiddeld met een 7.

Simyo

Wanneer je kiest voor prepaid van Simyo, krijg je gratis een tegoed van 7,50 euro op je simkaart. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en de simkaart ligt binnen drie werkdagen bij jou op de stoep. Simyo hanteert een vast tarief van €0,10 per minuut of sms. Bijkomend voordeel is dat je altijd inzicht hebt in je verbruik en dat er geen starttarief in rekening wordt gebracht. Via Mijn Simyo kun je alles eenvoudig regelen, waaronder het opwaarderen van je tegoed. Dit alles maakt dat de bezoekers van NederlandReview Simyo beoordelen met een 7.

Tele2
Het opwaarderen van prepaid tegoed bij Tele2 kan door een bezoek te brengen aan een verkooppunt van telefoonkaarten, maar het is ook eenvoudig online te regelen. Tele2 heeft Prepaid Standaard in het leven geroepen voor klanten die hun toestel op prepaid-basis willen gebruiken. Zij ontvangen van Tele2 een persoonlijke code, waarmee zij snel en eenvoudig saldo toe kunnen voegen aan hun tegoed. Op NederlandReview https://nederlandreview.nl wordt Tele2 met een 6,8 beoordeeld door klanten die hun ervaringen, reviews en beoordeling hier achter hebben gelaten.